Russebilforsikring

Skal dere ha russebuss eller -van, må dere også tenke på forsikring.

Alle må etter loven ha ansvarsforsikring på bilen. Personskadeerstatninger i trafikken kommer raskt opp i millionbeløp, og med en ansvarsforsikring unngår man å bli gjeldsslave resten av livet.

Hva dekker forsikringen

Flere forsikringsselskaper tilbyr en egen russebilforsikring som er en slik lovpålagt ansvarsforsikring. Den dekker vanligvis det som loven pålegger og som kreves for å få registrert bilen. I første rekke betyr dette ansvarsforsikring. Ulykkesforsikring for fører og passasjer er vanligvis også inkludert. Kasko- og tyveriforsikring er det vanskeligere å få. Et godt råd er derfor å kjøre forsiktig og passe godt på bilen. Nyttig informasjon for deg som er med på russebuss/-van: Russ på vei